This Place is looking for better men

2015

Morgen ben jij man. Een man heeft een doel. Houd dat in het vizier en stuur erop af . Het zal je lukken! En word je een keer tegen de vlakte gewerkt, sta dan weer op en vecht verder, zonder ooit aan eigenwaarde in te boeten. (Uit: ‘Heden jongen, morgen man’, 1972)

In This place is looking for better men komen we terecht op een onbestemde plek waar fysieke arbeid centraal staat.
Er wordt gewerkt, gegeten, geroepen, gepuft, gemaald, gezongen, gespuugd, gelachen
en geprobeerd, maar niet noodzakelijk in die volgorde.
Voor deze testosteronbom gaat tg Elektra aan de slag met een ploeg jonge, mannelijke spelers. De voorstelling wordt een mix van beelden, tekst, beweging en muziek.

Concept Nathalie Lepage, Robbert Vervloet Regie Nathalie Lepage Spel Robbert Vervloet Mathias Van Mieghem, Rodrigo Vissers, Tijs bonner, Elias Vandenbroucke, Mike Wauters, Simon Knaeps, Bram Kelchtermans Tekst Leen De Graeve Bewegingscoach: Karolien Verlinden Muziekcoach Ephraïm Cielen  Scenografie Tom Jespers

is choreograaf en docent. Haar nieuwste voorstelling  heet FRAMED12+(2023) en is gemaakt bij hetpaleis. Waar ze een onderzoek doet rond kwetsbare details over de geschiedenis van ieders lichaam, een pleidooi voor een empathischere vorm van kijken. Acht performers, acht lichamen. Ze bekijken elkaar en laten zich bekijken. Zo verkennen ze de relatie tussen lichaam en identiteit. Deze productie is vanaf 6 oktober 2023 op tour. Ondertussen tourt de voorstelling FeL(2022), waarin ze de fysieke kwaliteit van licht onderzocht, gaat volgend seizoen opnieuw op tournee. Samen met Wannes Deneer en Jef Van gestel vormde ze het collectief Tuning People(2005-2023). Naast haar werk bij Tuning people creëerde ze bij Meekers – Uitgesproken Dans, fABULEUS, Theater de spiegel, Dschungel Wien en hetpaleis. Het volledige archief vindt u hier. Bij Kunstenpunt schreven ze dit over Karolien. Verder doceert ze bewegingsleer, viewpoints en artistiek onderzoek aan de Toneelacademie Maastricht. In het verleden studeerde ze dans en choreografie(2001-2005) aan CODARTS Rotterdamse Dansacademie. Vind haar persoonlijk contact(email) voor bookings(hetpaleis) en informatie.